Resultaten voor limousine 12 personen

 
 
limousine 12 personen
 
Hummer Limousine huren bij Black and White Limo Black and White Limousine Services.
Bekijk onze prijs voor het huren van een Hummer limo. Een Hummer limousine huren bij Black and White Limo. Wilt u meer informatie over het huren van een Hummer Limousine bij Black and White Limo of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is?
12 Persoons limousine, het ultieme uitje Limousine-Limo.
12 Persoons limousine, toppunt van de dag! Op zoek naar een 12 persoons limousine, maar u kunt deze nergens vinden? Dan eindigt uw zoektocht HIER. Hier vindt u wat u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in bijzonder vervoer van gezelschappen van 2 200 personen.
LIMOUSINE XXL, een hummer limo tot 16 personen! Limousine-Limo.
Steeeds vaker komen er offertes binnen voor de verhuur van een limousine welke geschikt is voor groepen groter dan 8 personen. Er zijn speciale regelgevingen, omtrent de toegestane hoeveelheid passagiers in een limousine. Wilt u een limo huren, komt u uit bij een standaard limousine.
VIP service Rantour.
Bovendien biedt Rantour ook VIP vervoersmiddelen aan die inzetbaar zijn voor een beperkt aantal personen. VIP BUS 45PL RED DEVILS MAN. Lengte van 12 meter. 44 lederen designfauteuils met individueel tafeltje en voetsteun. Hi-Fi stereoketen met Ipod aansluiting en cd-lezer.
10 Persoons limousine nodig? Wij maken het mogelijk Limousine-Limo.
Er zijn in de Benelux slechts een aantal bedrijven welke beschikken over een stretched hummer limousine voor 10 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere modellen met elkaar te combineren om uw gezelschap te vervoeren. 10 persoons limousine, maar ook.:
12 Persoons limousine, neem plaats in de hummer limo! Limousine.nl.
Kleine VIP busjes. Een overzicht van de diverse limousines welke ingezet kan worden als 12 persoons limousine. Officieel mogen er maar 8 personen vervoer d worden in een limo, daarom kan uw gezelschap in twee limousines worden vervoer d of samen in een grote Hummer limousine.
Limousine Huren Limo Service met Chauffeur.
In één enkele limowagen kunnen 6, 8, 10 personen tot wel 12 personen. In tegenstelling tot onze luxewagens waar tot 4 personen kunnen vervoerd worden of onze luxe minibus tot wel 7 personen. In een limousine arriveert u in ultieme stijl: het beste begin van een fantastische avond.
www.limodeluxe.be.
12 Persoons limo huren? Ontdek de mogelijkheden. Limousine.nl.
Na ontvangst van uw formulier krijgt u een op maat gemaakt antwoord voor een 12 persoons limo. Deze pagina krijgt gemiddeld een 9.3 / 10 op basis van 372 stemmen. Een van de weinige aanbieders welke beschikken over. een limousine voor 12 personen.
12 persoons limo huren Limonodig.nl.
Limo Nodig beschikt over een Hummer H2 MEGA limousine geschikt voor 16 personen! Deze Super XXL limo is 12 meter lang en heeft een verhoogd dak waardoor er een zee aan ruimte is in deze Hummer limo voor 16 personen.

Contacteer ons