Op zoek naar kosten limo huren?

 
 
kosten limo huren
 
Limousine huren tarieven van Limousine Service.
Het is altijd mogelijk om afspraken te maken die geheel op maat gesneden zijn en waarin onze eersteklas service op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over het huren van een limousine tegen zeer scherpe prijzen!
Limousine huren tarieven van Limousine Service.
Het is altijd mogelijk om afspraken te maken die geheel op maat gesneden zijn en waarin onze eersteklas service op uw persoonlijke wensen is afgestemd. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over het huren van een limousine tegen zeer scherpe prijzen!
Limousine huren Black and White Limousine Services.
Bij Black and White Limo kunt u ook limousines huren voor grote gezelschappen. Hiervoor kunnen wij meerdere limousines inzetten vanuit ons eigen wagenpark. Huur een limousine met laagste prijs garantie. Black and White Limo maakt voornamelijk gebruik van de laatste modellen Stretch Limousines.
Prijs.
6 uur 950 euro. Wenst u de limousine langer te huren? Mail ons: info@limodeluxe.be. Chrysler limousine 8 personen unieke versie met suicide doors in België. Prijslijst witte Chrysler 300 C limousine. Onderstaande prijzen zijn per provincie. In de prijs zit inclusief.:
De perfecte LIMOUSINE HUREN voor de juiste prijs Limousine-Limo.
Een limo huren is niet goedkoop als u de prijs hoort. De meeste personen schrikken bij het horen van de prijs. In de Benelux zijn verschillende modellen te huur, maar er worden ook verschillende prijzen gehanteerd. Voor 150 excl. aan en afrijd kosten huur je al een oudere Amerikaan met een minieme hoeveelheid aan luxe en op het moment dat deze voor komt rijden, had je toch iets anders in gedachten.
Limo huren per uur Limousine huren Yves.
Limo huren per uur. naar alle gewenste bestemmingen. Limo huren per uur. Voor elke gelegenheid. Gasten ophalen, vervoeren naar alle bestemmingen die u wenst en terug thuisbrengen. Zonder zorgen op stap. We vervoeren u en uw gezelschap tot aan de deur van elke bestemming. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerplaatsen en kosten.
Wat kost een limousine huren? Limousine-Limo Limousine-Limo.
Slechts een aantal factoren die meespelen bij het bepalen van de kostprijs voor de huur van een limo. Daarom is er geen standaardprijs te noemen. De vanaf prijs voor de huur van een limousine begint bij ongeveer 175, Voor dit bedrag komt er bijvoorbeeld een stretched Lincoln voorrijden. Bij het huren van een Hummer Limousine liggen de tarieven tussen de 35000, en 55000, voor het eerste inzet uur. Voor meer informatie over de kosten en de diverse modellen kunt u zich wenden tot het offerte en/of contactformulier.
Limousine verhuur prijzen.
In sommige gevallen kan dit voor U voordeliger zijn. Geef zo veel mogelijk info bij uw prijsaanvraag, zodat wij voor U de meest voordelige prijs kunnen berekenen. 32 479 78 37 69. 32 479 78 37 69. Copyright 2008-2015 All In limo.
Limousine Huren Limo Service met Chauffeur.
Hoeveel kost een limousine met chauffeur? De prijs van een limo hangt af van verschillende factoren. Eerst en vooral worden de kosten bepaald door het type van limo dat u wenst te huren. Een kleine limo is natuurlijk veel goedkoper dan een grote limo van 12 personen.
Limousine verhuur Limousine huren Limousine te huur.
Daarnaast bent u natuurlijk verzekerd van het echte VIP-gevoel dankzij onze in stijl geklede chauffeur, rode loper service en een gratis fles champagne. Tarieven voor het huren van een limo. De tijd dat u gebruik maakt van één van onze limousines wordt berekend vanaf vertrek tot en met retour in onze garage en is op basis van beschikbaarheid.

Contacteer ons