Zoeken naar langste limo ter wereld

 
 
langste limo ter wereld
 
Ajo rijdt in langste limousine ter wereld. Logo/Hart-van-Nederland. Logo/Shownieuws. Logo/Piets-Weer.
Ajo rijdt in langste limousine ter wereld. 23 maart 2011 om 1835.: Zon brommobiel is uiteraard leuk maar voor sommige mensen misschien een beetje aan de kleine kant. Wat dat betreft heeft Ajo Fliervoet uit Ammerzoden iets meer ruimte in zijn nieuwe auto.
Grootste limo dwergt die van Hummer 925.nl.
Niet dat het stijlvoller is, integendeel. Greed is good schreeuwt deze disco op wielen maar dat maakt hem juist gaaf. De Midnight Rider is 21 meter lang, weegt 25 ton en staat in het Guinness Book of Records als zwaarste limo ter wereld.
De langste auto ter wereld, met helipad én bubbelbad VIDEO.
De langste auto ter wereld, met helipad én bubbelbad VIDEO. De langste auto ter wereld, met helipad én bubbelbad VIDEO. 19/04/2018 Benoit Grondal. Hoe gek je een wagen ook maakt, er is altijd iemand die nog net een stapje verder gaat.
Langste Auto ter Wereld Alle Records.
Langste Film ooit Gemaakt. Meeste Appels Tot Moes Geperst Met De Biceps. Langste Nederlandse Woord. Bizar, Dieren, Grootste. Grootste Kat ter Wereld. Film met de Langste Titel. Langste Duitse Woord. Geef een reactie. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
limo limo verhuur gent langste limo ter wereld.
De langste limo ter wereld. De langste limo ter wereld. Zijn limousine was voorzien van niet minder dan 26 wielen om het gewicht van de wagen te kunnen dragen. Meer info: De langste auto ter wereld, met helipad én bubbelbad VIDEO.
Nielenaar maakt kleinste limo ter wereld Nieuws HLN.
Hij biedt wagens aan die identiek zijn aan Herbie, de Delorean uit Back to the Future of Bumblebee uit Transformers. Maar de kleinste limo ter wereld is enig in zijn soort. Op" het internet vind je vanalles over de grootste, snelste of hoogste limousine ter wereld.

Contacteer ons