Op zoek naar limo 10 personen?

 
 
limo 10 personen
 
Chrysler limousine LimoCompany.
Met deze lengte heeft de Chrysler limousine de langste lengte binnen het wagenpark van Limo Company. In deze limousine heb je zelfs zitplaatsen voor 10 personen maar officieel kunnen er 8 personen in worden vervoerd. Dit staat namelijk vastgelegd in de wet bij deze soort limousines.
10 Persoons limousine nodig? Wij maken het mogelijk Limousine-Limo.
Deze pagina krijgt gemiddeld een 8.7 / 10 op basis van 704 stemmen. Thomas amp Pieter.: Wat een mooie dag vorige week. Het was een geslaagd huwelijk., de limousine voor onze vrienden was een mooi geschenk! Heel erg bedankt om ons op te halen in een limo.
LIMOUSINE XXL, een hummer limo tot 16 personen! Limousine-Limo.
Wilt u een limo huren, komt u uit bij een standaard limousine. In bijvoorbeeld een Hummer Limo zijn er ook mogelijkheden voor meerdere zitplaatsen. Treur niet, want er zijn een aantal bedrijven die limousines verhuren met een capaciteit van maximaal 16 personen.
artiestenbureau eventplanner limousine 10 personen.
Een limo voor 10 personen. 10 persoons limo huren? Bij Splendeur Limousines zo geregeld! Uitermate geschikt voor promotie, galas, bruiloften en bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Nooit meer beperkt tot 8 personen in de normale limousines, maar eindelijk een limousine voor uw gigantische groep en geniet van onze 10 persoons limo.
Limousine Huren Limo Service met Chauffeur.
Limo vervoer tot 12 personen. Het grootste voordeel van een limo huren, is dat u snel en in stijl een groep personen kunt vervoeren, het perfecte groepsvervoer. In één enkele limowagen kunnen 6, 8, 10 personen tot wel 12 personen.
Veelgestelde vragen Black and White Limousine Services.
Black and White Limo zorgt ervoor dat iedere chauffeur voldoende is getraind via in en externe cursussen, waarbij een intensieve op-de-weg training behoord. Daarnaast zijn al onze chauffeurs gescreend op gedrag en kwalificaties. Een on-going training zorgt ervoor dat onze chauffeurs gemotiveerd blijven om de best mogelijke service te geven, zodat u 100 % tevreden zult zijn. Wij hebben ons zelf verplicht om u de beste chauffeurs uit onze branche te leveren. Is het mogelijk om het aantal uren van het arrangement ter plekke te verlengen? Indien de limousine niet opeenvolgend is verhuurd, kunt u in overleg met de chauffeur het arrangement verlengen. Extra uren worden u per half uur in rekening gebracht. Hoeveel personen kunnen er de limousines? In tegenstelling tot in de USA, waar met 10 personen in de limousine mag worden plaats genomen, geeft de Belgische wet toestemming voor het maximale toelaatbare aantal van 8 personen.
10 Persoons limo huren? De mogelijkheden vindt u hier! Limousine.nl.
Bent u op zoek bent naar een 10 persoons limo in Breda welke plaats biedt aan grote gezelschappen, kom je uit bij een 16 persoons Hummer of een limobus. De mogelijkheid bestaat ook om 2 limousines te huren om je in te laten vervoer en. 10 persoons limo, en nog veel meer.: Hummer Limousine 2-16 personen.
www.limodeluxe.be.
10 persoons limousine huren Limonodig.nl.
Limo Nodig beschikt over een eigen wagenpark van 12 limos waarin we in een keer 120 personen kunnen vervoeren. Roze Hummer H2 limousine. Naast de witte Hummer H2 limo kunnen wij u ook de roze Hummer H2 limo aanbieden deze eyecatcher is ruim 10 lang en echt helemaal roze!
Limousine huren in Vlaams-Brabant Black and White Limousine Services.
Trouwen in Vlaams-Brabant in een prachtige limousine. Geheel in stijl uitgaan naar een club en feesten in een stoere Hummer of stijlvolle Chrysler of Lincoln limo. Uw zakenrelatie verassen met een limo tour of wat dacht u van een romantisch limousine arrangement in Brabant?

Contacteer ons