Resultaten voor limo 12 personen

 
 
limo 12 personen
 
12 Persoons limousine, het ultieme uitje Limousine-Limo.
Wij zijn gespecialiseerd in bijzonder vervoer van gezelschappen van 2 200 personen. Niets is ons te gek. Dit kunnen wij u bieden door de verhuur van de meest bijzondere modellen. Alvast een voorproefje van de mogelijkheden. 12 Persoons limousine, wij bieden u het volgende.: Lincoln Stretched Town Car Hummer limos. Chrysler 300C limousine. Porsche Cayennen limo.
LIMOUSINE XXL, een hummer limo tot 16 personen! Limousine-Limo.
Wilt u een limo huren, komt u uit bij een standaard limousine. In bijvoorbeeld een Hummer Limo zijn er ook mogelijkheden voor meerdere zitplaatsen. Treur niet, want er zijn een aantal bedrijven die limousines verhuren met een capaciteit van maximaal 16 personen.
Wagenpark Exclusive Drive Limousine service.
Geschikt voor 8 12 passagiers. Hummer limousine H2 11 meter Stretched, wit. Onze witte Hummer H2 limousine is voorzien van luxe lederen bekleding, verlichte champagne bar, airco, LCD TV's, Radio/CD/DVD spelers, intercom, romantische verlichting, getinte ramen, RVS spiegelplafond met gekleurde sterrenhemel. Een zeer stoere en imposante verschijning. Geschikt voor 8 14 passagiers. Hummer H2 Sedan zwart. Evenals de limousine versie is deze Hummer H2 van alle luxe voorzien: luxe lederen bekleding, airco, LCD TV's, Radio/CD/DVD speler en chromen velgen. Geschikt voor 4 passagiers. Chrysler 300C sedan zwart, grijs en wit. De Chrysler 300C is een echte blikvanger. Uitgerust met ledere bekleding en houten accenten in het interieur. Daarnaast veel chromen accenten. Deze auto wordt uitsluitend met chauffeur verhuurd. Geschikt voor 3 passagiers. Lincoln limousine huren Chrysler limousine verhuur Hummer limo huren.
Limousine Huren Limo Service met Chauffeur.
Hoeveel kost een limousine met chauffeur? De prijs van een limo hangt af van verschillende factoren. Eerst en vooral worden de kosten bepaald door het type van limo dat u wenst te huren. Een kleine limo is natuurlijk veel goedkoper dan een grote limo van 12 personen.
Hummer Limousine huren bij Black and White Limo Black and White Limousine Services.
Wilt u ook geheel in stijl in een Hummer limo naar een bijzondere gelegenheid? Bij Black and White Limo kunt u een Hummer limousine huren met, indien mogelijk, de laagste prijs garantie! Bekijk onze prijs voor het huren van een Hummer limo.
12 Persoons limo huren? Ontdek de mogelijkheden. Limousine.nl.
Doordat er slechts een aantal limo verhuur bedrijven zijn met een 12 persoons limo is er niet altijd beschikbaarheid voor een grote limousine. Gelukkig vindt u op deze website voldoende alternatieven, zoals.: 12 persoons limo aanbod. The Special Design Limousine Ltd. edition meest unieke limousine van Europa. 8 a 9 personen.
limo Limousine binnen limousine 12 personen.
Limo Nodig beschikt over een Hummer H2 MEGA limousine geschikt voor 16 personen! Deze Super XXL limo is 12 meter lang en heeft een verhoogd dak waardoor er een zee aan ruimte is in deze Hummer limo voor 16 personen.
12 persoons limo huren Limonodig.nl.
Limo Nodig beschikt over een Hummer H2 MEGA limousine geschikt voor 16 personen! Deze Super XXL limo is 12 meter lang en heeft een verhoogd dak waardoor er een zee aan ruimte is in deze Hummer limo voor 16 personen.
www.limodeluxe.be.

Contacteer ons